betterpeople A/S søger på vegne af Lundsby Renewable Solutions A/S en driftschef

Profilbillede
dato

Om Lundsby Renewable Solutions A/S  

Lundsby Renewable Solutions omsætter naturlige ressourcer til bæredygtig energi og støtter visionære virksomheder, organisationer og samfund i at fuldende cirklen og sikre en stabil og klimavenlig energiforsyning. Lundsby Renewable Solutions er drevet af nødvendigheden og muligheden for at skabe en positiv forandring, og tror på, at biogas er en afgørende brik i den grønne omstilling, og sammen med sol, vind og vand kan det realisere ambitionen om et Danmark baseret på 100% grøn energi.  

Afgørende nøglerolle med ansvar for fremtidens drift

Som driftschef vil du være i centrum for både den nuværende og fremtidige organisatoriske struktur på biogasanlægget, der er beliggende i Tønder. Du får nøglen til at sikre den stabile og effektive drift af anlægget. Din hverdag bliver præget af ansvar, ledelse og teknisk ekspertise. Du vil lede og motivere vores dedikerede team, sikre et godt arbejdsmiljø og være med til at udvikle både anlægget og vores medarbejder. Udover personaleledelse vil du have en afgørende rolle i at rapportere om og styre den økonomiske drift, hvilket indebærer at sikre en optimal ressourceallokering og omkostningsstyring. 

Dine opgaver vil omfatte deltagelse i optimerings- og udbygningsprojekter, hvor du vil bidrage med din ekspertise til at identificere og implementere forbedringer i driftsprocesser og infrastruktur. Som en central figur i organisationen vil du være ansvarlig for at implementere automatiske overvågningssystemer samt følge op på overvågningsdata for at sikre, at virksomhedens drift lever op til de fastsatte standarder og mål. Din rolle vil derfor være afgørende for virksomhedens succes både nu og i fremtiden. 

Teknisk erfaring og blik for optimering af driften 

Vi forestiller os, at du har en god teknisk forståelse for energiproduktion og har en baggrund som maskinmester eller lignende. Derudover er det en fordel, at du har erfaring med driftsledelse, samt er en person med stærke ledelses- og kommunikationsevner, der kan inspirere andre og skabe et positivt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives og yder deres bedste. 

Erfaring inden for biogasområdet vil være en fordel og vil bidrage til at styrke positionen, som en førende aktør inden for den grønne omstilling. Din indsigt i dette område vil være værdifuld, når det kommer til at identificere muligheder for at optimere driften og udvikle nye og innovative løsninger, der gavner både virksomheden og miljøet. 

Intern drivkraft og et fælles mål  

Du vil være en del af et positivt og samarbejdsorienteret miljø, hvor åbenhed og tillid er nøgleord. Lundsby Renewable Solutions A/S tilbyder gode personaleforhold og har et fælles mål om at bidrage til en grønnere og mere bæredygtig fremtid. Det er afgørende, at du som person deltager i virksomhedens fællesskab, og derudover værdsætter at gøre en positiv forskel hver dag. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S 

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Brit Sømose på e-mail bs@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. 

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.   

(C) betterpeople A/S 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

betterpeople A/S, Studsgade, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6048510

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet