Dagkirurgisk afdeling søger anæstesisygeplejerske til Regionshospitalet Viborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du uddannet anæstesisygeplejerske? Har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret hold med fokus på at skabe gode og effektive forløb for patienterne? Og vil du være med til at gøre dig selv og os andre bedre gennem ugentlig undervisning og faglige drøftelser? Så er det lige præcis DIG, vi leder efter!

Lige nu søger vi nemlig anæstesisygeplejersker til Dagkirurgisk afdeling på Regionshospitalet Viborg. Du kan begynde 1. august 2023 (eller efter aftale), og din arbejdstid kommer til at ligge på hverdage mellem klokken 7.30 og 15.00/16.00. 

Holdånd og lækre lokaler

Dagkirurgien bor i nye, lyse og skræddersyede rammer i hospitalets nye akutcenter – med skøn udsigt ud over Søndersø. Her består vores hold af modtagelses-, opvågnings- og hjemsendelsessygeplejersker, samt operations- og anæstesisygeplejersker. Dertil kommer vores anæstesilæger og social- og sundhedsassistenter. Alt i alt et stærkt hold med gensidig respekt for hinandens kompetencer, styrker og fagligheder. 

Vi har et tæt og ret unikt samarbejde mellem modtage-/opvågningsafsnittet, operationssygeplejerskerne og anæstesien og mærker dagligt, at vi har samme mål om at give vores patienter et nærværende patientforløb af høj kvalitet og i godt og effektivt flow.

Faglig udvikling og udfordringer

Vores hverdag er varieret og byder på mange faglige udfordringer. Hos os får du mulighed for at have mange anæstesier i løbet af dagen, og bedøve patienter i ASA gruppe 1 til 4 i fem forskellige specialer: Urologi, gynækologi, ortopædkirurgi, organkirurgi og mamma kirurgi. 

Som anæstesisygeplejerske i vores afdeling kommer du til at arbejde tæt med anæstesilægerne, og du vil opleve stor og gensidig tryghed og respekt for hinanden. Det betyder, at du som anæstesisygeplejerske har meget brede rammer at arbejde indenfor. Vi er i afdelingen åbne overfor at prøve nyt og omsætter gerne nye tiltag til afprøvning i praksis. 

I vores afdeling prioriterer vi faglig udvikling og høj kvalitet i patienternes forløb. I praksis betyder det blandt andet, at vi har en fast times undervisning eller faglig drøftelse hver uge, hvor vi i egen faggruppe eller på tværs af faggrupper kan spille hinanden endnu bedre. Samtidig arbejder vi målrettet med kompetenceudvikling for de erfarne anæstesisygeplejersker og med udviklings- og innovationsprojekter generelt, ligesom vi har et stort fokus på uddannelse og et velfungerende og engageret vejlederteam. Vi har både anæstesikursister, introlæger og operationssygeplejersker i uddannelsesforløb, og vi lægger vægt på et trygt læringsmiljø med høj kvalitet.

Vores afdeling er sagt i al beskedenhed præget af høj faglighed, stort engagement og et godt arbejdsmiljø med højt til loftet og let til grin. Ledelsen ser synlighed, gensidigt samarbejde, fleksibilitet og inddragelse og indflydelse som vigtige værdier for trivsel og arbejdsmiljø. Funktionsledelsens mantra er "Patienterne først – medarbejderne altid".

Hos os kan du kort sagt få:

 • et unikt arbejdsmiljø med særdeles dygtige og søde kollegaer med højt humør
 • faglige udfordringer, gode udviklingsmuligheder og fokus på veltilrettelagte patientforløb
 • anæstesi til patienter i ASA gruppe 1 til 4 i fem forskellige specialer
 • simulationstræning
 • mulighed for selvstændige ansvars- og interesseområder
 • arbejdstid i dagstid uden aften- og weekendarbejde, stor fleksibilitet og indflydelse på egen arbejdsplan via ”My Plan”.

I teamet drømmer vi om kollegaer, der:

 • ser udfordringer i veltilrettelagte patientforløb og trives med at arbejde i et godt flow med mange relationer
 • kan arbejde selvstændigt og samtidigt være en aktiv medspiller i vores tværfaglige team
 • er engageret og fleksibel med øje for udvikling og forbedringer 
 • brænder for specialet og ønsker at bidrage til uddannelse og læring
 • har overblik og bidrager med godt humør.

Kom og besøg os!

Hvis du vil vide mere om os og stillingen, er du meget velkommen til at kontakte oversygeplejerske Elisabeth Høistad på telefon 78445271. Du er også meget velkommen til at besøge os eller få en følgedag i afdelingen, hvis du vil have en bedre fornemmelse af, hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde. 

Om løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer, og løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området. Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse 

Din ansøgning
Er du interesseret i stillingen, skal vi meget gerne have din ansøgning indeholdende autorisations ID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring senest den 22. juni 2023. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.    

Vi er en del af Hospitalsenhed Midt
Dagkirurgi er en del af Operation og Intensiv på Regionshospitalet Viborg. Hospitalet udgør sammen med Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive Hospitalsenhed Midt med cirka 4.200 ansatte. 

Du kan læse mere om hospitalsenheden på www.hospitalsenhedmidt.dk

 

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Heibergs Alle, 4, 8800 Viborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://midtjob.dk/ad/dagkirurgisk-afdeling-soger-anaestesisygeplejerske-til-regionshospitalet-viborg/kmeugf/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5847478

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet