Støttelærere søges til erhvervsuddannelsernes grundforløb

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hvis du drømmer om at motivere og inspirere unge mennesker og give dem den bedste start på deres erhvervsuddannelse, så er chancen her!Vi søger nye kolleger, som vil være med til at understøtte undervisningen og læringen på erhvervsuddannelsernes grundforløb 1 (GF1) på Mercantec. Som støttelærer bliver du tilknyttet en klasse og/eller enkeltelever, og din rolle er at yde faglig, social og pædagogisk støtte til de elever, som har behov for det.GF1 er Mercantecs grundforløb for elever, som kommer lige fra 9. eller 10. klasse, og er bygget op omkring forskellige fagretninger, som hver især giver indblik i de erhvervsuddannelser, som vil være oplagte at vælge bagefter. Underviserteamet fra GF1 varetager også grundfagsundervisningen på flere af vores erhvervsuddannelser, og du kan derfor også blive tildelt støttetimer rundt omkring i uddannelsesafdelingerne.

Du bliver en del af et inspirerende ungemiljø, hvor det sociale sammenhold både blandt elever og undervisere er et vigtigt parameter. Du får skønne kolleger, som alle brænder for at inspirere de unge elever til uddannelse og at gøre dem klar til arbejdsmarkedet. Blandt andet gennem fokus på almen dannelse.Vores nye kollega

Den ideelle ansøger er folkeskolelærer, pædagog eller er under uddannelse til disse. Det er også muligt du har en anden baggrund eller blot har stor interesse for unge mennesker og deres læring. Du har meget gerne interesse for eller kendskab til erhvervsuddannelsesområdet.

Som person opleves du som kontaktskabende med fokus på dialog. Du er åben og ærlig, du formår at skabe gode relationer til de unge og tilpasse din kommunikation til målgruppen, og du bidrager aktivt til at skabe et socialt stærkt ungemiljø. Du er opmærksom på, at du er rollemodel for eleverne, og du er derfor naturligvis mødestabil og troværdig.

I forhold til teamet er du ansvarsbevidst, og de opgaver du påtager dig bliver varetaget og afsluttet med kvalitet.Yderligere oplysninger og ansøgning

Hvis du har lyst til at høre mere om GF1 og de ledige stillinger, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Jonas Daubjerg Bagger på telefon 25 13 61 91.

Vi forestiller os, at vi skal bruge 5 nye kolleger. Stillingerne er tidsbegrænsede for perioden 14. august 2023 til 12. januar 2024.

Der er tale om deltidsstillinger på ca. 18 timer pr uge i de uger eleverne er på skolen (dvs. ikke i uge 42, 44, 48 og 52). Ansættelse sker som timelærer i henhold til gældende aftale mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet.Søg gerne stillingen hurtigst muligt og senest den 7. august 2023. Samtaler afholdes løbende.

Vi har fokus på at være en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen uanset personlig baggrund.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Mercantec, H.C. Andersens Vej 9, 8800 Viborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169750&DepartmentId=8877&MediaId=2512&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5847118

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet