Elektronikfagtekniker søges til spændende job som underviser

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Leder du efter nye udfordringer og fantastiske kolleger?

Brænder du for at formidle din viden til andre?

Og vil du være med til at uddanne den nye generation af fagligt stærke håndværkere?

Hvis du brænder for elektronik-faget og har lyst til og interesse for at hjælpe unge mennesker med at få en uddannelse inden for et spændende fag i rivende udvikling, så er det dig vi mangler i vores team.

Du bliver en del af et team med et stærkt samarbejde, hvor vi løser opgaverne i fællesskab og sammen afprøver nye koncepter og løsninger. Vi forventer, at du er udadvendt og samarbejdsorienteret, og at du gerne både giver og tager imod sparring og konstruktive forslag. Det gør ikke noget, hvis du ikke har prøvet at undervise før. Det havde dine kolleger heller ikke - så de skal nok hjælpe dig godt igang.

Din kommende kollega, René, som har undervist siden 2020, siger om jobbet:

”Det, der er så fantastisk ved at være blevet underviser, er samværet med eleverne, og at se hvordan de vokser og bliver til noget. Samtidig får man lov til at afprøve nye teknologier sammen med elever og kolleger”

Det er en forudsætning, at du er uddannet elektronikfagtekniker eller tilsvarende, og at du har en solid faglig og teoretisk baggrund. Du er motiveret for hele tiden at udvikle din viden og holde dig opdateret på de nyeste tiltag og teknologier inden for branchen, ligesom du har mod på at lære om og efteruddanne dig inden for det pædagogiske felt. Din entusiasme og energi gør dig til en rollemodel for eleverne, og du inspirerer dem til at yde deres bedste.

En del af noget større

Som underviser på en erhvervsuddannelse er du med til at udvikle mennesker. Du følger eleverne gennem 4 år og ser dem udvikle sig både personligt og fagligt. Det er derfor vigtigt, at du motiveres af at arbejde med mennesker, og at du er dygtig til at skabe relationer.

Jobbet som underviser er aldrig kedeligt, og hver dag møder du både elever, kursister og kolleger, der deler dine interesser. Vi elsker at nørde - og det kan derfor slet ikke undgås, at du udvikler dig både fagligt og personligt i jobbet. Det kollegiale samarbejde er et bærende element, og vi vægter derfor også det sociale arbejdsmiljø højt.

Elektronik-teamet hører til i ”Teknologi & Energi”, hvor vi har uddannelser inden for mere end 10 fagområder. Vi forsøger hele tiden at drage nytte af de forskellige fagligheder på tværs af afdelinger, og der er derfor meget vidde rammer for at etablere forskellige tværfaglige projekter.

Interesseret?

Hvis du er blevet nysgerrig og har lyst til at høre mere om stillingen og teamet, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Mette Elisabeth Gaml-Sørensen på telefon 2090 0484.

Vi holder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

Vi har fokus på at være en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen uanset personlig baggrund.

Det med småt

Vi har én fast stilling på fuld tid. Tiltrædelse efter aftale.

Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår iht. organisationsaftale mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet.

Arbejdsstedet er i Viborg.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Mercantec, H.C. Andersens Vej 9, 8800 Viborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169806&DepartmentId=8869&MediaId=2512&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848106

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet